Dansk Engelsk
randersluxusbabes

RANDERS: Moden luksusmassør Eva

randersluxusbabes

Massageklinik

Randers
Jylland

Modtager gerne SMS

RANDERS: Moden luksusmassør Eva

randersluxusbabes

Massageklinik

Om

Her i Randers kan du møde Eva!

Eva er en smuk slank moden blondine med dejlige faste bryster, smukt ansigt og fræk krop. Hun er uddannet massør, og kan forkæle dig med en varm og hed kæresteoplevelse samt en body 2 body eller tantra massage. Eva er den skønneste kvinde, hun er altid i høj humør, du kan grine med hende og blive forkælet af hende. Du skal bare slappe af, så sørger Eva for at du får en dejlig og fræk oplevelse. Du vil med garanti føle dig energisk, mentalt afslappet og tilfreds når du har besøgt Eva :-)

Eva er altid frækt klædt i frække lingerier, og du møder hende med et glimt i øjet og et imødekommende smil på læben. Forkæl dig selv med en ualmindelig dejlig oplevelse. Vælg mellem en dybdegående sexuel kropsmassage eller lav en cocktail med massage, kys og kæresteoplevelse med superfransk og megafransk.
Læs mere om tantra massage og body 2 body massage nedenfor!

Ring på 52 63 01 75 for at bestille tid!
*Hemmeligt nummer og SMS besvares ikke*

Åbningstider:
10 - 23 hver dag.

Priser
Massage (inkl lingam massage/svensk)
30 min: 800
45 min: 1000
60 min: 1300

Kæresteoplevelse (Du kan kombinere massage og kæresteoplevelse fra 30 min og op efter)
15 min: 600
30 min: 1000
45 min: 1300
60 min: 1500

Body to body massage er en seksuel pirrende kropsmassage. Den er afslappende, afstressende og intim. Massøren gnider sin nøgne olierede krop og sin bløde hud op af din nøgne olierede krop under en meget sensuel og erotisk oplevelse. Det bløde press fra massørens krop mod din krop har en både afslappende og ophidsende effekt. Massøren bruger hele sin krop – hendes bryster, mave, lår og arme vil bruge brugt med forskellige former for tryk. Der er ikke en del af din krop, hun efterlader urørt!
Vores hud er kroppens største organ, hvilket er meget sensitivt og lydhør. En hud-til-hud kropsmassage giver dig en enorm følelse af liv og afslapning på samme tid. Efter denne massage vil din hud føles blød og dejlig. Det hjælper blod cirkulationen og reducerer stress niveau, samt at reducere følelser af angst og depression. En body2body massage efterlader dig fuld af positiv energi.

Tantra massage er en kropsmassage hvor massøren bruger seksuel energi til at opnå et højere stadie af bevidsthed. Massøren bruger specifikke sensuelle berøringer over hele din krop for at vække kroppens indre energifelt. Det siges at når dette energifelt vækkes, bliver du og massør forenet i en ekstatisk oplevelse, og indespærret fysisk og psykisk smerte tillades at undslippe fra kroppen.
Der findes ikke to ens tantra massager. Målet med tantra massagen er at vække dine energifelter. Sexuel pirring og ophidselse er vigtige elementer under tantra massagen, ligeså vel som vejrtrækningsteknikker. Disse teknikker gør det muligt at for dig, aktivt at flytte energi fra en del af kroppen til en anden del af kroppen. Tantra massage er en afslappende kropsmassage, men kan samtidig lindre fysiske samt emotionelle smerter.

Galleri