Dansk Engelsk
aalborgbabes

Aalborg C: Luksusbrunette Vicky

aalborgbabes

Massageklinik

9000 Aalborg
Jylland

Aalborg C: Luksusbrunette Vicky

aalborgbabes

Massageklinik

Om

Her i Aalborg Centrum kan du møde Vicky!
Vicky er en rigtig fræk storbarmet brunettebabe som kan forkæle dig med fræk sex, superfransk, megafransk og ægte kys! Hun har en høj slank krop med faste ægte bryster, langt mørkt hår og et frækt glimt i øjet. Hun kan tilbyde dejlig sexuelt pirrende tantra & body 2 body massage, frække og varme kæresteoplevelser - eller en blanding af begge dele!

Du møder altid Vicky i et frækt sæt tøj, høje hæle og et smil på læben!
Knus din drømme elskerinde Vicky

Ring på 52 63 02 42 for at bestille tid!
*Vi besvarer IKKE hemmeligt nummer eller SMS*

Åbningstider: 10 - 23 hver dag.

Priser: kun massage: inkl lingam (ingen sex!)
30 min: 700
45 min: 1000
60 min: 1300

Kæresteoplevelse
15 min: 600
30 min: 1000
45 min: 1300
60 min: 1500
Megafransk: +300

Body to body massage er en seksuel pirrende kropsmassage. Den er afslappende, afstressende og intim. Massøren gnider sin nøgne olierede krop og sin bløde hud op af din nøgne olierede krop under en meget sensuel og erotisk oplevelse. Det bløde press fra massørens krop mod din krop har en både afslappende og ophidsende effekt. Massøren bruger hele sin krop – hendes bryster, mave, lår og arme vil bruge brugt med forskellige former for tryk. Der er ikke en del af din krop, hun efterlader urørt!
Vores hud er kroppens største organ, hvilket er meget sensitivt og lydhør. En hud-til-hud kropsmassage giver dig en enorm følelse af liv og afslapning på samme tid. Efter denne massage vil din hud føles blød og dejlig. Det hjælper blod cirkulationen og reducerer stress niveau, samt at reducere følelser af angst og depression. En body2body massage efterlader dig fuld af positiv energi.

Tantra massage er en kropsmassage hvor massøren bruger seksuel energi til at opnå et højere stadie af bevidsthed. Massøren bruger specifikke sensuelle berøringer over hele din krop for at vække kroppens indre energifelt. Det siges at når dette energifelt vækkes, bliver du og massør forenet i en ekstatisk oplevelse, og indespærret fysisk og psykisk smerte tillades at undslippe fra kroppen.
Der findes ikke to ens tantra massager. Målet med tantra massagen er at vække dine energifelter. Sexuel pirring og ophidselse er vigtige elementer under tantra massagen, ligeså vel som vejrtrækningsteknikker. Disse teknikker gør det muligt at for dig, aktivt at flytte energi fra en del af kroppen til en anden del af kroppen. Tantra massage er en afslappende kropsmassage, men kan samtidig lindre fysiske samt emotionelle smerter.

Galleri